A L W A Y S   B E E N   W E A K   F O R   T H E   P I L O T S    ↑

… Jeg er vel ikke alene når jeg sier jeg går med solbriller året rundt? Jeg kan like godt gå med solbriller midt på vinteren som på sommeren, og det har jeg gjort så lenge jeg kan huske. Men er det noe jeg mister oftere en paraplyer, så har det vært solbriller. Jeg vet ikke, men de bare forsvinner og jeg forstår ikke hvordan? Derfor har det resultert i at jeg har gått til innkjøp av billige, men fine solbriller som for eksempel hos BikBok, HM og lignende siden jeg likevel må gå til innkjøp av nye hele tiden. Men det som har hjulpet meg har vært og faktisk gå til innkjøp av litt dyrere solbriller, som også ofte er mer kvalitet i – og det tror jeg har med og gjøre at man automatisk blir litt mer redd for og miste de? Ikke vet jeg, men jeg har klart og ta vare på de siste parene med solbriller jeg har gått til innkjøp for, og ingenting er bedre! Det blir hvertfall mye brukt siden jeg bruker solbriller hele året, jeg liker også og tro at det er en positiv ting ved det hele, og det er jo at øynene blir litt skånet for sollys og UV – og det er jo selvfølgelig en positiv ting. ❥

//: I guess I’m not alone by saying i wear sunglasses all year around? I might as well use my glasses in the vinter as much as i use them in the summer time, and I’ve done that for as long as i can remember. But i tend to lose my sunglasses, in fact more than losing my umbrella lol. I dont know, they just disappear and i dont know why. And for that I’ve been buying cheap but beautiful sunglasses since i have been in need to buy new all the time. But what actually has helped me, is buying a little more expensive sunglasses, who often tends to be more quality as well – and i think because of that you’ll get more afraid of loosing a pair when you know you paid a little to have them. I dont know, but i have managed to hold on to the last pair of glasses i bought, and of course nothing is better! I also like to think its a positive side on using sunglasses all year, the eyes does not get all the sunlight and UV, and thats a plus for me!

 

.. Jeg falt for disse lekre pilot brillene fra Quay Australia, jeg er ganske svak for pilot briller, og det er som oftes den type solbrille jeg ender opp med. Nå har jeg et nytt par i samlingen – og disse må være mine nye favoritter! Så enkle, stilrene, også liker jeg at de ser litt »oversized» ut. Jeg håper disse blir mye brukt, og at jeg er flink og ta vare på de også! Disse er mitt første par fra Quay, og så langt virker det som om de er i god kvalitet – og da holder de lenge ❥

//: I fell for this pilot sunglasses from Quay Australia, I’m pretty weak for the pilots, and i tend to buy this kind of glasses when i buy myself a new pair. Now i have a new one in my collection of sunglasses – and this ones must be my new favorites! I love the fact that they look a little »oversized» on. I hope these will be in much use, and that i managed to take care of them too.