Sponset behandling

Helg – og det er så deilig! ❥  Idag sto jeg ikke opp før jeg våknet av meg selv, og ingenting er bedre!
Dagen skal brukes på og rydde og organisere litt i klesskapet, for det trengs! Jeg er alt for flink til å kaste klær på gulvet, og det hoper seg opp litt etter litt, hehe! Så det må gjøres idag, før jeg skal nyte denne frihelgen sammen med familien!

Før helgen besøkte jeg WellMed for å freshe meg litt opp, jeg som sikkert mange flere er alt for dårlig til og skjemme seg selv vekk litt – det er så viktig, enten det er hudpleie, en tur til frisøren, ny lakkede negler. Jeg har i flere år vært avhengig av og bruke falske øyevipper, ikke fordi at jeg ikke har vipper selv, men fordi jeg liker utrykket falske øyevipper lager. Om man legger en makeup synes jeg vippene er prikken over i’en. Jeg går faktisk oftere uten sminke en med, og det resulterer i at jeg ikke bruker tid på og sette på meg falske vipper. Jeg bestemte meg derfor for og ta turen til WellMed for og ta hånd om problemet, og jeg er så fornøyd! ❥

/: Weekend – and i love it! This day is going to be used cleaning and organizing in my closet, because its about time! Im way to good throwing my clothes on the floor, and it gets messy lol! So that needs to be taken care of before I’m going to enjoy this day with my family! Before the weekend kicked in, i visited WellMed to do a fresh up on my self – its so important either its a fresh many, a trip to the hairdresser or a skin care salon. For years I’ve been addicted to using false eyelashes, not because i dont have any myself, but because i like the look false eyelashes give me. This time i decided trying something new, and visited WellMed.

 

…. ACT LIKE A LADY, LASH LIKE A BOSS ❥

 


……………………………………………..


Jeg er SÅ fornøyd, og elsker hvordan resultatet ble! Det er så deilig å stå opp om morningene og slippe ta på seg mascara, mye tid spart!  Jeg elsker at vippene får et litt »dramatisk» utseende, og dette er nok fordi jeg er vant til og bruke falske øyevipper. Det som er greit er jo at hun som legger vippene legger de etter kunden sitt ønske – så her kan man velge både lengde og tykkelse! Jeg gikk for Volume Extension, da jeg følte det passet meg best. Ellers kan man jo velge klassiske ❥

/: Im SO pleased, and i love how it turned out! Its refreshing to be able to wake up in the morning and in no need for mascara. I loved that my eyelashes got a »dramatic» look to it, and this must be since i often use false eyelashes. What is great, is that the lash tech is doing the lashes the way the customer wants – so you can choose both length and thickness! I went for Volume Extension, since i figured out thats what fitted me the most. Or else, you can choose classic extension.

 

… THE PLACE TO VISIT IS    · W E L L M E D ·

 

Jeg har jo inngått et samarbeid med WellMed, og det er ikke uten grunn! De er utrolig flinke i hva de driver med, og ikke minst veldig opptatt av kundene sine. Jeg hadde ikke latt dem ta Microblading og vippe extensions på meg om jeg ikke kunne gått god for dem. Det fins nemlig mange useriøse klinikker der ute, så gjør alltid en grundig skjekk av salongen før man velger plass! Jeg gjorde min, og jeg endte opp hos de flinkeste jentene hos WellMed!

/: I have been doing a collaboration with WellMed, and they know what they’re doing! They are really engaged by their clients. I would never let anyone Microblade my brows and do my lashes if i couldn’t go good for them. Its so many disreputable salons out there so do your research before picking a saloon to do your treatments. I did mine, and i ended up at the nice girls at WellMed!

WellMed har tilbud på Vippeextension t.o.m 15 Desember der du får
❥ Klassisk sett til 900 (ordinært 1190,-) ❥ Volume sett til 1290 (ordinært 1590,-)

Time kan bestilles HER