Noen som har gått berserk på Black Friday idag, eller? Hehe alltid like artig og se hvor entusiastiske folk er på denne dagen. Lurer på hvordan tilstandene er i Usa på sånne dager, lets never find out haha!
Jeg begynte litt tidligere på jobb i dag med tanke på black friday tilbudene, de er jo alltid best tidlig på morningene. Jeg har fri fra jobb hele helgen, og den skal nytes til det fulle! Man blir enda mer klar for helg når man har jobbet de 3 siste helgene i strekk. Jeg tenkte og dele en av ukens middager med dere, jeg prøver så godt jeg kan og få ut et slikt innlegg 1 gang i uken, ikke alltid det går – men jeg prøver ♥

Denne gangen ble det en liten vri på den klassiske burgeren, som sakt elsker jeg burger, men det er deilig og prøve litt andre varianter en den samme gamle, og denne gangen ble det Pulled pork burger med Coleslaw – utrolig godt! Jeg har jo blitt veldig glad i pulled pork, og å prøve det i burger var bedre en forventet, sykt digg!

/: Did somebody go crazy today on Black Friday? Its so funny to se how crazy some people get on this day. Always wondered how this day is in the Us, lets never find out lol! I started a little earlier on work today since its Black Friday and the discounts often are best in the morning. Im off work the whole weekend, and I’m going to completely relax! Im noticing I’m super ready for a weekend off since I’ve been working the last three weekends in row. I wanted to share some of this week’s meal with you guys, i try as good as i can sharing recipes with you once a week. This time around i made a little twist on the classic burger, as said i love burgers, but its nice to try something different and the good old one. This time i tried Pulled Pork burger with Coleslaw – so good!

….. PULLED PORK BURGER WITH COLESLAW


· What you’ll need ·

Coleslaw:
500 g kål / 2 stk gulrot / 1 stk eple / 1 dl majones / 1 dl creme fraiche / 1 ss sitronsaft
1 ss sukker / 3 ss agurkmix

Dette gjør du:
1. Finsnitt kålen og riv gulrøttene. Skrell eplet og ta ut kjernen, riv dette også.
2. Bland majones, crème fraiche, sitronsaft, sukker, og agurkmix til en dressing og bland godt.
3. Smak til med salt og pepper, vend dressingen inn med kål, eple og gulrot og server.

Pulled Pork:
Sett ovnen på 180° i ca 25 minutter
Ta kjøttet ut av pakningen, legg kjøttet i en ildfast form og ta med vesken som er inni pakningen.
Når kjøttet er ferdig stekt, tar du det utav ovnen, bruk to gafler og riv kjøttet fra hverandre. Deretter tar du barbeque saus etter ønske, før du vender kjøttet godt rundt i sausen. Ta først Coleslaw på hamburgerbrødet → deretter kjøttet, og topp med litt ekstra saus. Server gjerne med fries til!

Nyt – det er super godt! ♥