God mandag lovelies! Herregud hvor fort denne dagen har gått? Jeg regner med det er fordi jeg har fri, er det ikke alltid sånn? hehe. Imorgen begynner hverdagen med jobb og tidlig opp, så idag utnytter jeg fridagen med en aldri så liten dag med bestis! ♥ Jeg inviterte til besøk hos meg, og vi har bakt litt julekaker, super koselig! Så idag har jeg fått unnagjort litt av julebaksten – og det er veldig deilig! Med mindre det blir spist opp før vi er halvveis uti Desember, det har nemlig skjedd det også haha! Om så, så får jeg heller bake en ny runde, selvom jeg håper jeg slipper – det er travelt nok når julen nærmer seg.

/: Good Monday lovelies! Oh my how fast this day went by? I guess its because i have the day off at work, isn’t it always like that? Tomorrow the everyday life and early rising starts, so today i spent the day with a baking day with my bestie! I invited over to my place for a christmas baking day, super cosy! So today i finished some of the christmas cookies – and that so good! If i know myself well enough, the cookies may be eaten all up before even getting half into December lol!

A DAY AT HOME WITH MY  B E S T  F R I E N D ❥Fineste bestisen min og lille William ❥ Det var så koselig og få en hel dag sammen med babykos og prat, når man er vandt til og jobbe sammen nesten hver dag er det rart når hun plutselig skal være i permisjon – da passer det perfekt og ta slike dager som dette! Jeg gleder meg allerede til neste gang, gode venner er gull verdt! Blir jo nesten baby syk igjen – godt jeg kommer på hvor mye arbeid det er og ha en liten en i hus, spesielt nå som jeg har en jente her hjemme som er på god vei inn i trassalderen, hehe! Nå er det oppladning til en ny uke på jobb med litt serietid, har nemlig begynt på en ny serie som jeg ikke klarer slutte og se på – den er så bra! Jeg skal tipse dere om den siden ❥

/: My beautiful bestie and little William! It was so cosy to get a whole day together with these two, got to cuddle a little with her baby boy. I almost got baby sick again – until i remember how tough it is to have a little one at home, she’s quite difficult at times lol! Now I’m ready for a new week, and I’m going to end this day with watching some series. I started watching a new one, and it is so good i can’t stop watching! I’ll tip you about it later on x

.. FRIENDS: HAVE LESS BUT THE BEST ❥