· I AM SUPER STUBBORN ·


..Jeg tøyser ikke når jeg sier at jeg er en ekstremt sta person – det kan selvfølgelig være en positiv ting også, men i mitt tilfelle er det ikke alltid det. Jeg hater og ha feil, og ender som oftes opp i lange diskusjoner fordi jeg er for sta til og gi meg. Misforstå meg rett, jeg har ingen problemer med og innrømme mine feil – men de gangene jeg vet jeg har rett, har jeg vanskeligheter med og gjemme den »sta Carina» hehe. Det har med andre ord blitt lyd i heimen de gangene jeg ender opp i diskusjon med en person som er like sta som meg. Heldigvis ler vi godt av det etterpå.

//: Im not kidding when i tell you I’m such a stubborn person – it can be a positive thing too, but in my case thats not always the case. I really hate being wrong about something, and I’m ending up in long discussions because I’m to stubborn to let it go. Dont get me wrong, i have no problems admitting my mistakes – but those times i know I’m right, i have problems hiding the stubborn Carina lol. I mean, its been getting loud at home those time i have been in discussion with people just as stubborn as myself. Luckily we laugh about it afterwards. 

· IM REALLY BAD AT CHECKING MY TEXT ·


.. Haha jeg blir nesten helt flau over meg selv på akkurat dette punktet – jeg er så dårlig til dette! Messenger har jeg liksom null problemer med og holde oversikten over, men meldingene på selve telefonen? Katastrofe.. I skrivende stund har jeg 203 meldinger i innboksen på Iphonen – det er 203 meldinger for mye, er det mulig! Jeg vet ikke, men det tikker inn mange meldinger med lite mellomrom, så sjekker jeg de viktigste og glemmer de andre, tilslutt har det hopet seg sånn opp at jeg ikke orker tanken på og gå igjennom alle sammen. Teit, jeg vet! Viste dere? At en gang hadde jeg fått så mange mail at jeg måtte slette hele mail adressen min? Den var rett og slett full, haha. Der er jeg kommet meg, for nå sjekker jeg mail flere ganger i løpet av dagen.

//: Haha im so embarrassed over myself on this point – I’m so bad at this! Messenger i have fully under control, but my text on my phone? Disaster.. On this day i have 203 unread text on my iPhone – thats 203 messages too much haha! I dont know, but the most important messages i check, and forget the others behind. And before i know, I’ve got too many to go trough. Lame, i know! Did you know? One time i had got so many mails in my mailbox that i needed to delete my whole mail? It was too full to use it, lol. Ive gotten so much better after that, and now I’m checking my mails multiple times throughout the day.

· I LAUGHT BEFORE  EVEN GETTING TO THE POINT ·


.. Dette er super irriterende, dere vet når dere skal fortelle om noe morsomt som har skjedd, eller kanskje en vits? Vel.. Jeg får sjeldent eller aldri fortelt de ferdig fordi jeg bokstavelig talt ler meg ihjel. Jeg tenker på hva jeg skal fortelle, også syns jo jeg dette er hysterisk morsomt, og det ender med at jeg blir sittende og le uten lyd, klappende som en sel. Irriterende for de andre? Jepp! De fikk liksom aldri høre hva som var så morsomt.. Og når jeg først har begynt og le, kan det ta sin tid før jeg får både pusten og roen igjen til å fortelle resten.

//: This is so irritating, you know when you are telling something funny that happened, or a joke? Well.. I rare or like never get to finish my story because I’m laughing at my own joke. I think about what I’m going to tell, and i think it’s so funny that i end up crying out og laughter, sitting there clapping like a seal. Irritating for the other? Yup.. They never got to hear what were so hysterical funny.. And when i first have started to laugh, it can take some time before even getting my breath and calm to tell rest of the story.

· WHEN IM SAD, I BUY THINGS ·


.. Dette må være den verste, hehe. Når jeg føler meg nedfor, eller lei meg tyr jeg ofte til netthandel. Jeg skjønner ikke hvordan dette startet, men det gir meg en helt enorm lykke følelse hver gang jeg har kjøpt meg noe nytt – det kan være et mobildeksel, liksom.. Og her forleden var intet unntak, jeg var nedfor og hadde det ikke særlig bra – hva gjorde jeg? Klikket innom salget hos Zara, og det ble plutselig til mange par sko og utallige nye klesplagg. Herregud her må jeg skjerpe meg altså, haha. Høres jo ut som om jeg er en skikkelig raring – det verste er jo at jeg føler meg i så bedre humør etterpå. 

//: This must be the worst one. When I’m feeling down, or sad i often shop online. I dont know how this started, but it gives me an enormous feeling whenever i buy myself something new – like, it can be a phone case lol. And the other day was no exception, i was feeling down and had a really hard time – and what did i do? Clicked in on Zara’s January sale, and ended up buing pairs of shoes and countless new clothing’s. Oh my i need to get a hold on myself lol. I must be sounding like a maniac at this point – the worst part is that I’m feeling so much better.